BOSPORUS DEN BOSCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 632 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bosporus Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 19:48 Keurig op tijd, lekker gegeten
2 dec 2022 om 1:16 Pizzabodem niet vers maar lijkt op inkoop bodem.
1 dec 2022 om 20:01 Zeer slecht. Miste een broodje donor, Friet was niet te eten bijna rauw . En dat voor een bestelling van € 38,50 Bestel daar NOOIT EN NOOIT MEER !!!!
1 dec 2022 om 13:33 Pizza was erg vies. Kwam allemaal niet vers over
30 nov 2022 om 10:23 Bezorging was netjes op tijd en lekker gegeten
24 nov 2022 om 5:43 Delivery was super late (as always) and food quality was so so. So I don't recommend, I tried this restaurant 4 times (so 4 chances) but my ordered delayed 30 mins in every order.
22 nov 2022 om 11:12 Verkeerde pizza bezorgd. Al schreeuwend melden ze aan de telefoon dat ze mij wel 10x gebeld hebben en binnen 10min terug waren gekomen. Telefoon lag gewoon naast me, niemand gezien of gehoord. Schuiven de schuld ook nog bij de klant in de schoenen.
19 nov 2022 om 10:29 Weten hier niet wat schoon frituurvet betekend. Woon er tegenover maar duurde 25 min om te bezorgen.
17 nov 2022 om 23:14 Snacks en frietjes smaakte naar verbrand frietvet (smaak was helemaal weg) en de friet was niet gaar... pizza is een diepvriespizza ofzo met een in de fabriek gemaakt pizzabodem. Sorry maar niet te eten.. ik begrijp de 5 sterren van anderen echt niet